Mr. maakt studentenspecial

Delen:

Na de succesvolle lancering van de website afgelopen zomer, is er nu ook een speciale Mr. voor rechtenstudenten. Deze week zijn de eerste exemplaren van dit magazine gearriveerd op alle negen rechtenfaculteiten. In totaal zullen er 5.000 exemplaren onder rechtenstudenten worden verspreid.

Doel van het magazine is verdere bekendheid te geven aan het magazine Mr. en aan de verschillende websites die vanuit Mr. worden gemaakt.

Mr.-publisher Charley Beerman: “Het lijkt misschien niet voor de hand liggend om in dit digitale tijdperk vanuit een website met een papieren magazine te komen, maar we zien ook onder onze jongere doelgroep nog steeds een enorme waardering voor deze informatievorm. En ook de adverteerders waren direct enthousiast. Dit nieuwe magazine is een mooie aanvulling op de papieren Mr. die we sinds vorig jaar ook op alle faculteiten verspreiden.”

Het gaat om een echt magazine met een zeer diverse inhoud. Veel informatie over de Mr.-ambassadeurs, BN-ers kijken terug op hun studietijd, een uitgebreid artikel over de beroepspraktijk van afgestudeerde juristen en een aantal voorbeelden van populaire artikelen in Mr.

De Mr.-studenten special is in beperkte oplage te vinden in de displays op de rechtenfaculteiten en online te bekijken op de website.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven