Mr. Studenten-ambassadeur Raz Ahmad wint ECHO Loyens & Loeff Law & Tax Award

Delen:

Raz Ahmad heeft gisteren de ECHO Loyens & Loeff Law & Tax Award 2019 gewonnen. Elk jaar worden er ECHO-Awards uitgereikt aan excellente studenten met een niet-westerse achtergrond in het hoger onderwijs. Raz was tot voor kort ambassadeur van Mr. Studenten. Ze studeert ondernemingsrecht in Leiden.

Raz is zichtbaar blij met de prijs. “Het was een spannende en bijzondere ervaring. Ik moest een pitch houden, waar ik best zenuwachtig voor was, maar ik werd heel erg goed ondersteund door mensen van de Universiteit.” In haar pitch vertelde ze onder meer over het toegankelijker maken van de juridische arbeidsmarkt, zo lezen we op de website van de Leidse universiteit.

Volgens de jury maakte Raz indruk met haar heldere analyse van uitdagingen gerelateerd aan diversiteit en inclusiviteit in de juridische sector en de concrete ideeën die ze als oplossingen ziet. “Ze weet hierin op natuurlijke wijze persoonlijke verhalen te verbinden met professionele ambities en identiteit. Raz is niet bang om haar eigen authentieke stem te laten horen, maar is daarin constant bewust bezig ruimte te creëren voor de stemmen van anderen. Hiermee is Raz de winnares van de Loyens & Loeff Law & Tax Award.”

Naast Raz was ook Nebeela Hussain, studente fiscaal recht aan de Universiteit Leiden, finalist voor deze prijs. Chelsea Schuin, recent afgestudeerd van de Advanced Master in International Children’s Rights, was genomineerd voor de ECHO WO Award.

Lees hier het volledige artikel.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven