Partnerbijdrage van

‘NEW Legal thinking on Fintech’ met Jan Kees de Jager

Delen:

3 december 19.30u – Rotterdam Science Tower

Op 3 december organiseren Erasmus School of Law Executive Education en het International Center for Financial law & Governance lezing door Jan Kees de Jager, CFO van KPN en voormalig minister van Financiën, met de titel: ‘NEW Legal Thinking on Fintech’.

Deze avond zal plaatsvinden in de Rotterdam Science Tower op het Marconiplein te Rotterdam. U bent uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn en mee te praten.

Innovatie & fintech

Jan Kees de Jager zal ons meenemen in de digitalisering van de financiële sector met deelonderwerpen als bijvoorbeeld big data, cybersecurity en crypto’s. Hij zal ingaan op actuele vragen, zoals of de gehele structuur van ons financiële stelsel verandert? Wordt het innoverende karakter van de fintechs belemmerd door te veel regelgeving en toezicht? Of is dit juist nodig als tegenwicht tegen FAMGA en ten behoeve van onze privacy? En wat te denken van de gewijzigde gedragseconomische inzichten in de financiële sector?

Panel

Na de lezing volgt een interactief gedeelte met de zaal en het panel bestaande uit jonge fintech professionals: Anne Hakvoort, Partner bij FG Lawyers,

Gilbert Gooijers, founder en Managing Director van CM.com, Wieger ten Have, Head Regulatory Compliance van Flowtraders, Bernold Nieuwesteeg, Director at Centre for the Law & Economics of Cyber Security en Partner bij CrossOver en Sem Nouws, rechtenstudent EUR en lid van de Nationale DenkTank.

Moderator

De moderator van die avond is Esther van Rijswijk. Esther is een econoom die in de journalistiek terecht kwam en werkte voor onder meer Elsevier en RTL Nieuws en is nog regelmatig te zien bij Goedemorgen Nederland als commentator economie.

Praat en denk mee op 3 december! 

Programma

19.00u          Ontvangst
19.30u          NEW Legal Thinking on Fintech door Jan Kees de Jager
20.15u          Panel discussies en interactie zaal
20.45u          Wrap Up
21:00u          Borrel, napraten & netwerken
22:30u          Einde bijeenkomst

We zien er naar uit u te mogen begroeten op 3 december. Deelname is kosteloos. Meld u op tijd aan, want de zaal kent een gelimiteerd aantal stoelen.

Executive Education for the future

Erasmus School of Law verkent in haar onderwijs de grenzen van het ‘bestaande’ recht. Onze studenten en executives worden geprikkeld om na te denken over actuele vraagstukken. Hiermee inspireren we tot NEW legal thinking.

Delen:

Executive Education ESL helpt managers, ondernemers en andere professionals aan praktische kennis van het recht. In welke branche je ook werkt, je hebt altijd…

Meer berichten van partner

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven