Nieuw bestuur voor HBN Law & Tax

Op 1 januari 2023 treedt een nieuw bestuur aan bij HBN Law & Tax. Na 23 jaar zwaait Eric de Vries af als Managing Partner, samen met Luigi Virginia die sinds 1 januari 2008 zitting heeft in het bestuur. Het nieuwe bestuur bestaat uit Jan Pas, Marcha Woudstra en Wendell Meriaan.

Delen:

Eric de Vries gaat zich de komende jaren onder meer concentreren op de verdere uitbouw van de energie- en infrastructuurpraktijk van kantoor. Luigi Virginia zal zich blijven toeleggen op de bestuurs- en staatsrechtelijke praktijk. 

“Wij springen op een rijdende trein” zegt Jan Pas, de nieuwe Managing Partner. “Onder leiding van Eric de Vries heeft HBN Law & Tax zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld in de Caribische regio en daarbuiten. Wij hebben ons in 2015 succesvol gevestigd in Nederland. Met de komst van Wendell Meriaans team heeft zich in 2019 een vooraanstaande fiscaalrechtelijke praktijk bij kantoor gevoegd en onlangs is met de invlechting van Kenswil & Co een sterke positie gerealiseerd in Suriname. Daarmee is de rek er voor ons nog niet uit. Er zullen doorlopend uitdagingen en kansen zijn, waarop wij willen anticiperen. Maar wat voor ons altijd voorop zal staan, is dat wij een vertrouwde partner zijn voor onze lokale en internationale cliënten en een aangename werkomgeving voor onze medewerkers.”

Marcha Woudstra werkt bijna vijftien jaar bij HBN Law & Tax. “Mijn rol binnen het bestuur zie ik als die van een inspirerende, coachende people manager. Er loopt veel talent rond op ons kantoor, het uitbouwen van deze rol binnen het huidige management is van belang voor het aantrekken en behouden van advocaten en medewerkers binnen de organisatie. De potentie is groot en die gaan wij verder vergroten door expertises nog beter aan elkaar te verbinden om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen. De wereld van onze cliënten is complexer aan het worden, ook juridisch, en wij zien dat zij behoefte hebben aan een holistische benadering door hun adviseurs. Up to the next level!”

Head of Tax Wendell Meriaan voert de fiscale praktijkgroep aan. “HBN Law & Tax is het grootste kantoor in de regio voor juridische en fiscale dienstverlening, én met local roots. Wij laten zien welke kracht er van een ware inclusieve cultuur uitgaat. Wij koesteren onze onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid om te kunnen ondernemen en in te spelen op veranderingen en kansen. Zien wij als organisatie mogelijkheden, dan pakken wij die op. Stay tuned. There is more to come“, besluit Wendell Meriaan. 

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven