Nieuw Haags advocatenkantoor arbeids- en ambtenarenrecht

Delen:

Met ingang van 1 februari 2009 is in Den Haag aan de Bezuidenhoutseweg 161 een nieuw advocatenkantoor gevestigd onder de naam Clingendael Advocaten. Het kantoor heeft zijn focus op het arbeids- en ambtenarenrecht in brede zin, waartoe ook het medezeggenschapsrecht behoort. Clingendael Advocaten is hiermee één van de eerste nichekantoren op dit terrein in de regio Den Haag.

De oprichters van het kantoor, Pascale van Boven-de Groot, Louis Sloot en Anja Hoffmans, hebben allen ruime ervaring in de advocatuur, opgedaan bij gerenommeerde grote advocatenkantoren in de Randstad. Zij beschikken over specialistische juridische kennis van zowel het arbeids- als het ambtenarenrecht. Clingendael Advocaten richt zich zowel op het bedrijfsleven als op overheids- en semi-overheidsorganisaties. Clingendael Advocaten hanteert aantrekkelijke tarieven.

Juist in deze tijden, waarin er veel onzekerheid is op de arbeidsmarkt en ontslagen, fusies en reorganisaties aan de orde van de dag zijn, is er behoefte aan specialistische juridische kennis. Deze kennis is bij Clingendael Advocaten volop aanwezig. Clingendael Advocaten biedt een eigentijds antwoord op de groeiende behoefte van werkgevers en werknemers aan juridische en betaalbare dienstverlening op hoog niveau.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven