Partnerbijdrage van

Nieuw magazine over ICT en innovatie voor juridische praktijk

De eerste editie van Legal&Tech is uit. Een magazine over ICT en innovatie voor de juridische praktijk. Het magazine is zowel als e-zine als als fysiek magazine beschikbaar.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Nieuw magazine over ICT en innovatie voor juridische praktijk

‘Verandering is de enige constante’, een aforisme dat meer betekent dan ooit. “Wij maken nu meer technologische veranderingen mee in tien jaar, dan dat de generaties voor ons soms in een heel leven meemaakten”, zo beredeneerden de Lexxyn Groep Partners. “Ook voor juristen is de impact van digitalisering niet weg te denken en volgen innovaties zichzelf in rap tempo op. Daarom staken de Lexxyn Groep Partners de koppen bijeen, en spraken wij met smaakmakers uit de juridische sector in ons nieuwe magazine: Legal&Tech.”

Editie 1 zat als bijlage bij Mr. Magazine editie 6 (november) of kan hier bekeken worden.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top