Partnerbijdrage van

Nieuw: volop online leren met een CPO Webinar-bundel

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wilt u in de komende periode meerdere webinars volgen? Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en geregeld uw kennis aanscherpen. Ideaal, zeker nu vanwege de corona-crisis cursussen op locatie niet mogelijk zijn. Online leren biedt dan uitkomst. Met een webinarbundel kunt u flexibel en voordelig deelnemen aan CPO-webinars.

U kunt kiezen uit twee webinarbundels: de Webinarbundel 10 punten en de Webinarbundel Onbeperkt. Met de Webinarbundel 10 punten kunt u voor een totaal aan 10 PO-punten webinars volgen. U kiest bijvoorbeeld voor 5 webinars van 2 PO-punten en bespaart hiermee 80 euro (€ 595,- i.p.v. € 675,-). Wilt u een jaar lang onbeperkt webinars kunnen volgen? Kies dan voor de Webinarbundel Onbeperkt. Voor € 895,- (btw-vrij) kunt u hiermee 12 maanden lang volop online leren.

De voordelen van een webinarbundel:

Flexibel: volop online leren waar en wanneer u wilt
Volop keuze: meer dan 60 webinars op 10 rechtsgebieden
Gemakkelijk: 1 keer inschrijven, 1 vast bedrag, 1 factuur
Kwaliteit: onderwijs van experts
Voordelig: scherp tarief

Nu: gratis een maand extra leren

Juist nu is het belangrijk om uw kennis aan te scherpen en op peil te houden. Vanwege de corona-crisis biedt het CPO nu een extra maand gratis. U kunt dus in totaal 13 maanden (i.p.v. 12 maanden) webinars volgen. Deze actie is geldig tot 1 juli 2020.

Meer informatie en aanmelden: www.cpo.nl/webinarbundel

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top