CPO

Nieuw: volop online leren met een CPO Webinar-bundel

Wilt u in de komende periode meerdere webinars volgen? Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en geregeld uw kennis aanscherpen. Ideaal, zeker nu vanwege de corona-crisis cursussen op locatie niet mogelijk zijn. Online leren biedt dan uitkomst. Met een webinarbundel kunt u flexibel en voordelig deelnemen aan CPO-webinars.

U kunt kiezen uit twee webinarbundels: de Webinarbundel 10 punten en de Webinarbundel Onbeperkt. Met de Webinarbundel 10 punten kunt u voor een totaal aan 10 PO-punten webinars volgen. U kiest bijvoorbeeld voor 5 webinars van 2 PO-punten en bespaart hiermee 80 euro (€ 595,- i.p.v. € 675,-). Wilt u een jaar lang onbeperkt webinars kunnen volgen? Kies dan voor de Webinarbundel Onbeperkt. Voor € 895,- (btw-vrij) kunt u hiermee 12 maanden lang volop online leren.

De voordelen van een webinarbundel:

Flexibel: volop online leren waar en wanneer u wilt
Volop keuze: meer dan 60 webinars op 10 rechtsgebieden
Gemakkelijk: 1 keer inschrijven, 1 vast bedrag, 1 factuur
Kwaliteit: onderwijs van experts
Voordelig: scherp tarief

Nu: gratis een maand extra leren

Juist nu is het belangrijk om uw kennis aan te scherpen en op peil te houden. Vanwege de corona-crisis biedt het CPO nu een extra maand gratis. U kunt dus in totaal 13 maanden (i.p.v. 12 maanden) webinars volgen. Deze actie is geldig tot 1 juli 2020.

Meer informatie en aanmelden: www.cpo.nl/webinarbundel

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

CPO

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

CPO
Postbus 10520
6500 MB Nijmegen

T. 024 – 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl
I. www.cpo.nl

Bekijk ons cursusaanbod