Nieuwe hoogleraar UvA: Alessio Pacces

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto Dirk Gillissen)

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA heeft er een hoogleraar bij: Alessio Pacces.

‘Dhr. prof. dr. A.M. Pacces (1971) is benoemd tot hoogleraar Law and Finance aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam’, zo valt er te lezen op de site van de UvA. ‘Pacces is tevens benoemd tot directeur van het Amsterdam Center for Law and Economics (ACLE) van de UvA en hij is de nieuwe programmadirecteur van de masteropleiding Law & Finance, die de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Faculteit Economie en Bedrijfskunde sinds september 2018 gezamenlijk aanbieden. Binnen deze master geeft hij het vak Securities and Market Regulation. Pacces is bovendien verantwoordelijk voor de inhoud en coördinatie van de minor Law and Economics.’

Lees hier het complete bericht.

 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top