Uw nieuwe medewerker in het zonnetje in onze rubriek AAN DE SLAG

Bent u houder van een Mr. Bedrijfsprofiel en zijn er onlangs een of meerdere collega's gestart, benoemd of beëdigd en heeft u daar een leuke foto van? Kijk dan hier hoe u die collega's in het zonnetje kunt zetten.

Delen:

De start, benoeming en beëdiging van medewerkers is altijd een feestelijke gebeurtenis voor kantoor en medewerkers. Reden voor Mr. om hier een eigen plaats voor in te ruimen: de rubriek Aan de Slag. LET OP: exclusief en kosteloos voor houders van een Mr. Bedrijfsprofiel. En het blijft niet bij een vermelding op onze site. We vermelden dit ook op onze LinkedIn-pagina*, en taggen daarbij uw kantoor. Het resultaat: aandacht voor uw kantoor én een leuk gebaar naar de betreffende medewerkers. In het bericht worden snelkoppelingen toegevoegd voor de verschillende sociale media zodat het bericht ook direct gedeeld kan worden op de eigen social-mediakanalen.

Zo levert u aan

  • Meerdere personen? Lever dan een gecombineerd bericht aan.
  • Foto: Maak een mooie, rechtenvrije, foto van de betreffende collega’s waaruit de feestelijkheid blijkt. Bijvoorbeeld de ondertekening van het contract, de overhandiging van een bos bloemen, een hartelijke handdruk.
  • Tekst: Beschrijf in maximaal 100 woorden de gebeurtenis in de vorm van een quote van uw bedrijf (dus in de wij-vorm). Hierin kunt u bijvoorbeeld ook een gelukswens plaatsen.
  • Stuur de tekst en foto onder vermelding van ‘AAN DE SLAG’ naar aandeslag@mr-magazine.nl. Graag de naam van persoon en kantoor in bestandsnaam van de foto verwerken.
  • Het is een doorlopende rubriek, dus aanleveren kan altijd, wanneer u maar wilt.

Personalia

Naast deze vermelding is uiteraard per persoon ook een Personalia-bericht mogelijk, met een zakelijke portretfoto. Bij een groepsoverstap is tevens een Beter Werk-bericht mogelijk. Hier vindt u daar meer informatie over. Starters (advocaat-stagiairs) kunt u bovendien aandragen via starter@mr-magazine.nl.

*Elke maand plaatsen de vermeldingen van de afgelopen maand in één gezamenlijke post. 

foto: Chris van Houts

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven