Nijmeegse studenten bij rechtswinkel: het is een win-winsituatie

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat ooit begon als een vrijwilligersorganisatie die gratis rechtshulp geeft, is vandaag de dag nog steeds een waardevol maatschappelijk initiatief. Rechtswinkel Arnhem viert zijn dertigjarige jubileum.

De rechtswinkel geeft al dertig jaar gratis juridisch advies aan Arnhemmers met een laag inkomen, zo lezen we in een interview met de rechtswinkel, in de Arnhemse Wijkkrant Klarendal. Feline de Graaf, Hanneke ter Meulen, Nick de Pagter, Jibraeel Mussani en Sandra van Haren zijn allemaal rechtsgeleerden in het tweede, derde en vierde jaar aan de Radboud Universiteit. Ze zien hun werk bij de rechtswinkel als een win-winsituatie. “Mensen met een laag inkomen en juridische vragen zijn geholpen, wij doen als studenten werkervaring op.”

Lees hier het hele artikel.

En zie ook: Dores van Vrouwenrechtswinkel Nijmegen: ‘Wij geven gratis juridisch advies’

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top