OM podcast: Waar is Germa van den Boom?

Onze podcasttip van deze week: een podcast van het OM over het verhaal van Germe van den Boom, een 19-jarige vrouw die in 1984 een weekend alleen thuis was en spoorloos is verdwenen.

Delen:

Beeld: Depositphotos

Ze was 19 jaar en voor het eerst een weekendje alleen thuis in het Brabantse Nieuwendijk. Na een avondje stappen is er nooit meer iets van Germa van den Boom vernomen. De Peter R. de Vries Foundation doet nu, 38 jaar later, nog een ultieme poging om informatie over de verdwijning te verkrijgen. De Foundation stelt een beloning van 250.000 euro beschikbaar voor degene die een tip geeft die leidt tot het terugvinden van Germa van den Boom.

In deze podcast van het Openbaar Ministerie hoor je hoe in de zaak van Germa van den Boom de afgelopen drie maanden een nieuwe stroom aan informatie op gang is gekomen. Hoe het cold case team van de politie en het Openbaar Ministerie al die tips afhandelen én of ze na 38 jaar eindelijk in de buurt van een oplossing komen.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven