Onlinecolleges moeten afgeschaft worden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Universitair docent notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen Hans ter Haar pleit ervoor onlinecolleges af te schaffen.

Steeds vaker blijven studenten weg uit de collegezaal en bingewatchen de lessen voor de tentamenweek. Ter Haar gunt de studenten deze flexibiliteit, maar vindt het niet nodig. “We willen de studenten ontmoeten, we willen graag de interactie en we willen graag de verbindingen maken.” Hij ging hierover in gesprek met Tom van den Brink, voorzitter van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO), op Radio 1 in Dit is de Dag.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top