Ontdek het kantoor dat bij jou past | BarentsKrans Zomerdag

Zit jij in de laatste fase van je bachelor of in je master rechtsgeleerdheid of notarieel recht en wil jij ontdekken of BarentsKrans bij jou past? Meld je dan aan voor de jaarlijkse BarentsKrans Zomerdag op woensdag 19 juni 2024, dé kans om het kantoor in één dag te leren kennen.

Delen:

BarentsKrans vertelt: “BarentsKrans Zomerdag start op het kantoor in het centrum van Den Haag. Na een introductie en rondleiding door het pand volg je diverse masterclasses van de secties van jouw voorkeur. Zo leer je de advocaten en (kandidaat-)notarissen kennen, krijg je inzicht in hun praktijk en ontdek je hoe het is om bij BarentsKrans te werken. In de middag staat een creatieve activiteit op het programma. De dag wordt afgesloten met een barbecue met kantoorgenoten op het strand van Scheveningen.”

Over BarentsKrans

“BarentsKrans is een onafhankelijk Nederlands advocaten- en notarissenkantoor, gevestigd aan het Lange Voorhout in Den Haag. Met ruim 170 kantoorgenoten wordt gewerkt aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Het kantoor bestaat uit de volgende secties: arbeidsrecht, cassatie, commerciële contracten, corporate, commercial & financial litigation, corporate / M&A, EU & mededinging, IE, data & technologie en vastgoed.”

Aanmelden

Aanmelden voor de Zomerdag kan tot en met zondag 9 juni 2024 via deze link. Heb je vragen over de Zomerdag? Neem dan contact op met recruiters Nando Dons en Vera van Heck.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven