Ontdek je toekomst, meld je aan voor de Utrechtse Bedrijvendag

Vrijdag 1 maart 2024 vindt de Utrechtse Bedrijvendag plaats. Meld je nu aan. Het thema van de dag is 'Durf te Ontdekken'.

Delen:

beeld: Depositphotos

Ben je rechtenstudent, dan zal je, al vanaf je studententijd, heel wat mogelijkheden én uitdaging tegenkomen als het gaat om het vormgeven van je toekomst. Daarom staat de Utrechtse Bedrijvendag op 1 maart in het teken van ‘Durf te Ontdekken’. Tijdens deze dag laten de deelnemende kantoren je zien dat het volkomen normaal is om nog niet precies te weten wie je bent en waar je vaardigheden en passies liggen.

Met de Utrechtse Bedrijvendag kun je als rechtenstudent kennismaken met vele bedrijven en kantoren. Ook is er een Individuele Gesprekken Dag. Je wordt aangemoedigd om je bewust te worden van je passies en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt geïnspireerd om, ondanks eventuele onzekerheden, te durven ontdekken en te ontdekken welke mogelijkheden je allemaal hebt voor jouw toekomst.

Meld je nu aan.

De kantoren die meedoen:
De rechtspraak
AKD
Baker McKenzie
BarentsKrans
Clifford Chance
CMS
De Brauw Blackstond Westbroek
Dentons
Dirkzwager
DLA Piper
Holla
HVG
Kennedy Van der Laan
La Gro Geelkerken advocaten
Lexence Linklaters
Norton Rose Fulbright
Osborne Clarke
Pels Rijcken
Ploum
Raad van State
Stibbe
Universiteit Utrecht
Van Doorne
VB&K
Van Diepen van der Kroef
Wijn & Stael
en meer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven