Ook Mr.-ambassadeur worden?

Delen:

De Mr.-ambassadeurs vormen de ruggengraat van Mr. Studenten. Elke rechtenfaculteit kent één of meer ambassadeurs. Zij schrijven artikelen voor de website en zijn het gezicht van Mr. op hun faculteit.

De ambassadeurs denken mee over de inhoud van Mr. Studenten, zodat dit platform interessant is en blijft voor alle rechtenstudenten in Nederland, ze zorgen dat de nummers van Mr. bij de rechtenstudenten terechtkomen door ze uit te delen en de Mr.-displays die op alle faculteiten staan, te onderhouden. Ook denken de ambassadeurs mee over de verdere ontwikkeling van het platform, en krijgen ze interessante workshops aangeboden tijdens de ambassadeursavonden die speciaal voor hen georganiseerd worden op gerenommeerd advocatenkantoren.

Lijkt het jou ook leuk om Mr.-ambassadeur te worden? Kijk eens op de ambassadeurspagina wie er op jouw faculteit actief is, en neem met hem of haar contact op. Of mail ons op info@mr-studenten.nl met je cv en motivatie.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven