Op zoek naar een leuk mastervak over de moderne arbeidsmarkt?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vanaf september 2020 kun je aan de Radboud Universiteit het nieuwe mastervak ‘Work in the 21st Century’ volgen. Je kijkt dan vanuit juridisch, economisch én ethisch perspectief naar de actuele veranderingen in de arbeidsmarkt en denk je na over hoe de arbeidsmarkt van de toekomst vorm en inhoud moet krijgen.

“Heb jij verregaande interesse in de werking van de moderne arbeidsmarkt en begin jij komend studiejaar aan de masterfase? Dan is dit nieuwe vak wellicht iets voor jou”, zegt de website van de universiteit. In deze cursus krijg je interactieve colleges maar ook een echte opdracht van het Ministerie van SZW, de vakbond of de werkgeversorganisatie. Lees hier meer over het nieuwe mastervak.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top