Oriëntatietip: de CMS Career Challenge

Ben jij in de eindfase van je bachelor, dan ben je wellicht aan het rondkijken waar je wilt gaan werken. Veel kantoren organiseren events om je kennis te laten maken met hen, en zij willen jou leren kennen. CMS is zo'n kantoor.

Delen:

Zoek je naar de volgende stap in je carrière? Wil je meer te weten komen over een groot internationale advocatenkantoor? Bezoek dan de evenementen die kantoren organiseren. Zo organiseert CMS de CMS Career Challenge, zodat je kunt ervaren hoe het is om in zo’n setting te werken en erachter komen of dit bij je past. Tijdens de CMS Career Challenge kun je de praktijkgroepen van CMS leren kennen, hun Amsterdamse kantoor bekijken, de dynamiek van een internationaal kantoor ervaren, je kennis en vaardigheden toetsen en de kantoorgenoten van CMS op een informele manier leren kennen, in een ontspannen en informele sfeer. Naast de inhoudelijke activiteiten, zijn er ook verschillende sociale activiteiten.

Deze business course vindt plaats in Amsterdam, van donderdag 18 april 2024 tot en met zaterdagochtend 20 april 2024. Dit is inclusief twee overnachtingen. CMS zoekt hiervoor gemotiveerde en ambitieuze studenten in de eindfase van hun bachelor, begonnen met hun master of recent afgestudeerd. De CMS Career Challenge is geschikt voor studenten Nederlands, notarieel en fiscaal recht.

Meer weten? Kijk hier: CMS Career Challenge 2024.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven