Over de grens werven in de praktijk: wat kom je daarbij allemaal tegen?

Frankrijk, Groot-Brittannië, Mexico, de VS, én Nederland. Als iemand de internationale filosofie van Undutchables doorleefd heeft is het wel sales & recruitment manager Emmanuele van Houdenhoven-Collard. Wat heeft dat haar allemaal geleerd over werken over de grens?

Delen:

beeld: Depositphotos

Diversiteit en multiculturalisme als troeven voor zowel individuen als bedrijven. Met die filosofie is Undutchables al sinds 1996 een belangrijke speler in de Nederlandse recruitmentbranche. Met 5 kantoren verspreid over het land is het gespecialiseerd in het matchen van internationale kandidaten met allerlei vacatures op kantoor, variërend van junior tot executive functies. Hun missie is tweeledig: enerzijds Nederlandse bedrijven assisteren bij hun internationale ondernemingen. En anderzijds: kandidaten verwelkomen en ondersteunen die van Nederland hun nieuwe thuis maken.

‘Diversiteit en multiculturalisme zijn troeven voor zowel individuen als bedrijven.’

Eén van de mensen die er als geen ander over kan meepraten wat er allemaal bij dat werken en werven over de grens komt kijken is… Lees verder

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven