Persbericht: Save the date: PLEIT2016 op dinsdag 11 oktober 2016

Delen:

De week na PLEIT2015 kondigde de organisatie van PLEIT de editie voor 2016 aan. Inmiddels zijn diverse voorbereidingen en onderhandelingen achter de rug. De organisatie kan nu meedelen dat PLEIT2016 zal plaatsvinden op dinsdag 11 oktober 2016 in DeFabrique in Utrecht.

PLEIT is in vier jaar tijd uitgegroeid tot het ICT kennisplatform voor de Nederlandse juridische sector. PLEIT is voor advocaten, notarissen en deurwaarders en medewerkers van deze kantoren die op zoek zijn naar praktische richtlijnen om de ICT dienstverlening te optimaliseren. Thema’s als digitalisering, ondernemerschap, nieuwe wet- en regelgeving en IT beveiliging zijn vaste onderdelen van PLEIT. Op PLEIT komen alle hoofdthema’s samen op één dag: actualiteit, visie en trendinformatie over de belangrijkste ICT thema’s voor de juridische sector.

Het afgelopen jaren zijn strategische partnerships gestart met een aantal toonaangevende partijen. Deze partnerships zijn in onze visie onmisbaar om ook tijdens PLEIT2016 juridische professionals van alle niveaus hoogwaardige kennis te bieden. In 2016 zal daarom meer aandacht zijn voor kennis op verschillende niveaus, toegepaste ICT oplossingen en visie.

Dutch Legal Tech Startup Awards 2016

Samen met Dutch Legal Tech, Kennedy Van der Laan en ING lanceerde PLEIT in 2015 de Legal Tech Startup Awards. Met deze jaarlijks terugkerende competitie wordt een podium geboden aan innovatieve, veelbelovende startups die een bijdrage (kunnen gaan) leveren aan de technologische ontwikkelingen binnen de juridische sector. De Dutch Legal Tech Startup Award zal ook in 2016 tijdens PLEIT2016 worden uitgereikt aan de meest veelbelovende Legal Tech Startup. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2016.

Sponsor of partner van PLEIT2016?

PLEIT2016 biedt een uniek platform. In één dag worden professionals uit de juridische sector bijgepraat over de laatste ICT trends. In 2015 trok PLEIT 600 bezoekers en waren alle sponsorsessies volgeboekt. Diverse kennispartners dragen bij aan het succes van PLEIT; vele sponsoren maken PLEIT2016 mede mogelijk.

Save the date: 11 oktober 2016

Het programma voor PLEIT2016 zal dusdanig worden opgebouwd dat u PLEIT2016 de gehele dag of een gedurende een dagdeel kunt bijwonen. Sessies zullen meerdere malen op de dag worden aangeboden. Op deze manier wil de organisatie van PLEIT het programma afstemmen op de wensen van juristen. Kennis en praktijk zullen elkaar op PLEIT2016 afwisselen, zodat PLEIT wederom een zeer leerzame, maar vooral ook vernieuwende dag zal worden.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven