Peukies vanaf vandaag uit den boze op de VU Campus

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vanaf vandaag is de VU Campus helemaal rookvrij. Met dit nieuwe rookbeleid, of beter gezegd ‘anti-rookbeleid’, wil de universiteit een voorbeeld zijn voor haar omgeving.

Met de invoering van een rookvrije campus “realiseren we een nog prettigere en gezondere studeer- en werkomgeving en leveren we een bijdrage aan een Rookvrije Generatie”, zo lezen we op de site van de universiteit. “De terreincoaches of de surveillerende beveiligingsbeambten zullen mensen die roken op de campus aanspreken en informeren over het nieuwe rookbeleid.”

Lees hier het volledige artikel.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top