Plus One Legal viert start boutiquekantoor voor events en muziek

Per januari 2022 zijn Martijn Diepenhorst en Bjorn Schipper Plus One Legal begonnen, een nieuw boutiquekantoor voor events, muziek, entertainment, media en cultuur.

Delen:

foto: Bart Heemskerk

Martijn Diepenhorst is een ervaren specialist bestuursrecht en vergunningen voor evenementen, festivals en locaties. Bjorn Schipper is als ‘advocaat van de nacht’ en specialist intellectuele eigendom al jaren huisadvocaat van evenementen, festivals, artiesten en agencies. “Met Plus One Legal is voor de evenementen- en entertainmentsector een uniek legal powerhouse ontstaan”, aldus het duo. “De start van Plus One Legal viel achteraf samen met de opheffing van de lockdown en heropening van de evenementensector. Alle tijd en aandacht ging daarbij uit naar het helpen van klanten. Nu is het tijd om te vieren dat Plus One Legal bestaat. Terugkijkend op een bijzonder festivalseizoen en klaar voor het Amsterdam Dance Event (ADE) dat deze week plaatsvindt. Met een gezonde knipoog naar de gastenlijst.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven