Podcast: Hoe je als nachtmens omgaat met de 9-5 werkmentaliteit

Veel studenten zijn avondmensen. Als je daarnaast een baan hebt, hoe combineer je dat ritme dan? Want dan zit je waarschijnlijk niet te wachten op een vergadering om 9 uur ’s ochtends. Op welke manier beïnvloedt slaap jouw werkritme?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De Minder Werken Podcast nodigde voor dit item ‘nachtuil’ Lobke uit, die vertelt over haar werkroutine, en slaapexpert Winni Hofman, die uitleg geeft over onze biologische klok en waarom het zo lastig is die aan te passen. Ook komt de vraag aan bod: Houden we als maatschappij wel genoeg rekening met nachtmensen zoals jij?

Naar de podcast

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top