PwC In-housedag 3 juni

Heb jij de middag van 3 juni nog niks op de planning staan? Meld je dan snel aan voor de informele en interactieve In-housedag van PwC op 3 juni.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Met een STEP In-housedag heb je de mogelijkheid om op intensieve en informele wijze zoveel mogelijk te weten te komen over een potentiële werkgever. Juist omdat de dag op locatie – in house – wordt georganiseerd krijg je veel inzicht in wie er bij een organisatie werken en welke bedrijfscultuur er heerst.

Op 3 juni is de STEP Inhouse-dag bij PwC. Neem een kijkje in hun keuken in je oriëntatie op de arbeidsmarkt. Je kunt je kosteloos inschrijven en deelnemen.

Ga naar deze pagina om je in te schrijven en voor meer informatie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top