Rechtenstudente Laura Maaskant (UvA) overleden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Laura Maaskant (25) was al ziek toen ze met de rechtenstudie begon. Laura schreef de bestseller LEEF! over haar positieve visie op leven en sterven. Op 15 augustus 2019 is ze overleden.

Laura bleek een zeer getalenteerde rechtenstudente, zo lezen we op de website van de UvA. “Ze rondde haar bachelor cum laude en met een honourscertificaat af en ging op uitwisseling naar Cornell University. Op dit moment was ze bezig met haar master, waar zij zich richtte op Gezondheidsrecht. Laura was een geliefde en zeer getalenteerde studente.

LEEF!

In 2014 schreef Laura het boek LEEF! waarmee ze landelijke bekendheid verwierf. In het boek beschrijft ze haar strijd tegen kanker; in 2016 werd er een theaterstuk op het boek gebaseerd.”

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top