Rechtenstudenten geven gratis advies aan ondernemers getroffen door corona

Delen:

Ook rechtenstudenten bundelen hun krachten in de coronastrijd. Zo is rechtenstudent Anne Coppelmans begonnen met een platform waar kleine ondernemers en werknemers die financieel getroffen zijn door coronavirus, gratis juridisch advies kunnen krijgen van rechtenstudenten.

Via het platform Juridisch advies x Covid-19 worden rechtenstudenten gekoppeld aan ondernemers of werknemers met vragen om zo iedereen die advies nodig heeft een op maat gemaakt advies te kunnen geven.

Meehelpen?

Steeds meer studenten bieden hun hulp aan via het platform, zo lezen we op deondernemer.nl. Ben je rechtenstudent of heb je juridische kennis en wil je meehelpen? Stuur dan een mail naar juridischadvies.covid19@gmail.com met je naam, studie, werkervaring, mailadres, telefoonnummer en foto (optioneel). Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen over hoe jij je steentje bij kan dragen.

#BlijfGezond

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven