Samenwerken is meer dan de optelsom van individuele delen

Delen:

i-fourcJuridisch Nederland is volop in ontwikkeling. De digitale Rechtspraak die op grote schaal in beweging is, de komst van nieuwe technologieën, systemen en inzichten; hoe ver moet je gaan in de digitale wereld?

Dat je als juridische praktijk aansluiting moet vinden bij de Rechtspraak en nieuwe technologieën zult gaan moeten omarmen is duidelijk. Maar je kunt niet overal in meegaan. Ik hoor u – begrijpelijk – denken “niet alweer een nieuw systeem”. Onder andere om deze reden komen samenwerkingsverbanden tot stand die het voor u, als juridisch kantoor, zo eenvoudig mogelijk maken, maar tegelijkertijd wel vernieuwing en verbetering kunnen bieden. Een mooi moment om de Lexxyn Groep nog eens in de spotlight te zetten.

Samen Sterk

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven die gespecialiseerd zijn in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. Negen betrouwbare partners, die elk hun eigen specialisatie hebben, vullen elkaar aan waar mogelijk. Alles onder één dak. Hoe handig is dat?

In de praktijk

I-FourC is één van de Lexxyn Partners. Specialist in archivering, digitalisering en de ontwikkeling van softwareoplossingen. Digitalisering is in juridisch Nederland een hot topic. Echter gaat digitaal werken veel verder dan slechts het inscannen van dossiers. Het veilig toegankelijk maken van informatie, waar en wanneer dan ook is expertise. Met de nadruk op veilig. Want als we iets niet willen in deze privacygevoelige branche, is het op straat komen te liggen van cliëntinformatie. Een mooie bevestiging van het op orde hebben van deze veiligheid is onder andere het ISO 27001 certificaat, dé norm voor informatiebeveiliging.

Samen met de Lexxyn Groep is I-FourC in staat een totaaloplossing voor klanten te realiseren. Voor u als juridisch kantoor betekent dit eenvoud en betrouwbaarheid. Een voorbeeld is het digitaliseren van papieren dossiers en vervolgens beschikbaar stellen in uw huidige systeem waar u reeds mee werkt. Werkt u bijvoorbeeld met CCLaw of FORTUNA? Dan kunt u vanuit die vertrouwde systemen blijven werken en heeft u van daaruit ook veilig toegang tot uw digitale archief. Efficiëntie op het hoogste niveau!

Elkaar versterken. Zo kunt u zich blijven focussen op uw hoofdtaken. Ook geïnteresseerd in een digitale werkomgeving? Maak dan nu nog gebruik van de jubileumactie van specialist I-FourC en ontvang 10% korting!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven