Samenwerking Abraham de Pinto-competitie

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Goed nieuws! Mr. Studenten zal gaan samenwerken met de Abraham de Pinto-competitie.

De Abraham de Pinto-competitie heeft de bedoeling belangstelling bij studenten te wekken voor het belang van mondelinge communicatie met cliënten voor een adequate uitoefening van het juristenvak. De afgelopen twee jaar was de Abraham de Pinto-competitie (inter)nationaal georiënteerd: teams uit heel Nederland en België reisden af naar Maastricht University om aldaar deel te nemen aan deze unieke competitie. Veel ambassadeurs van Mr. Studenten hebben meegedaan aan de Abraham de Pinto-competitie op zaterdag 3 maart 2018, dus voor hen is deze innovatieve competitie dan ook niet onbekend.

Wat gaat de samenwerking precies inhouden? Mr. Studenten zal al het nieuws omtrent de Abraham de Pinto-competitie als eerste publiceren. Daarnaast zal Mr. Studenten haar lezers voorzien van achtergrondinformatie over de competitie. Ben je ook benieuwd naar de Abraham de Pinto-competitie? Hou Mr. Studenten dan zeker in de gaten.

Bekijk alvast onderstaande video, de aftermovie van de Abraham de Pinto-competitie 2017.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top