Schrijf je in voor de STEP In-housedag

De inschrijvingen voor de zomercyclus 2021 STEP In-housedagen zijn geopend. Wil jij advocatenkantoren op een informele manier leren kennen? Schrijf je dan in.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een STEP In-housedag biedt de student de mogelijkheid om op intensieve en informele wijze zoveel mogelijk te weten te komen over een potentiële werkgever. Juist omdat de dag op locatie – in house – wordt georganiseerd krijgen de deelnemende studenten veel inzicht in wie er bij een organisatie werken en welke bedrijfscultuur heerst.

Inschrijven en deelnemen is gratis. Je kunt je via www.stepweb.nl inschrijven t/m 25 april 2021. Meer informatie? Mail naar info@stepweb.nl.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top