CPO

Schrijf u nu in voor een cursus of het Altijd scherp-abonnement – en krijg het boek ‘Altijd scherp’ cadeau!

Het CPO bestaat 40 jaar! En wie jarig is, trakteert. Daarom krijgt u nu het boek Altijd scherp cadeau bij aanmelding voor een van onze cursussen of ons Altijd scherp-abonnement. Met inzichten en tips over het geheim van high performance en het managen van je energie. Het boek Altijd scherp past bij uitstek bij ons lustrumthema ‘energie’ en ons motto: Blijf scherp.

Manage je energie, niet je tijd: het geheim van high performance

Jim Loehr en Tony Schwartz schreven deze klassieker over slim omgaan met energie als de sleutel tot een productiever en gezonder leven: privé en op het werk. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en 25 jaar praktijkervaring in het begeleiden van topsporters, introduceren ze de principes van persoonlijk energiemanagement. Een succesvolle carrière is namelijk net topsport: je moet kunnen pieken op het juiste moment, je steeds blijven ontwikkelen en ook op de lange termijn blijven investeren in mentale en fysieke fitheid. Uitgever: Maven Publishing

  • Deze actie geldt van 10 oktober t/m 16 oktober.
  • Bij inschrijving op cpo.nl kunt u aangeven of u het boek wilt ontvangen.
  • M.u.v. de webinars

Bekijk het cursusaanbod

Lees meer over het Altijd scherp-abonnement

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

CPO

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

CPO
Postbus 10520
6500 MB Nijmegen

T. 024 – 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl
I. www.cpo.nl

Bekijk ons cursusaanbod