CPO

Senior Legal Counsel Academy: verhoog uw impact binnen de organisatie

Senior Legal Counsel Academy

Bent u een ervaren bedrijfsjurist en wilt u doorgroeien naar een strategische positie? Bij de Senior Legal Counsel Academy werkt u onder leiding van ervaren general counsel en trainers aan uw vermogen om uzelf als een volwaardig gesprekspartner van bestuur en hoger management te positioneren. Zo verhoogt u uw impact binnen de organisatie.

De Senior Legal Counsel Academy bestaat uit vijf trainingsdagen waarin uw eigen praktijk centraal staat. In de opleiding die op 5 maart 2020 van start gaat zijn nog plaatsen beschikbaar.

  • Doelgroep: senior bedrijfsjuristen met minimaal 10 jaar werkervaring
  • Prijs: € 5.375. NGB-leden betalen € 5.125 exclusief btw
  • Cursusdata: 5 maart, 26 maart, 16 april, 14 mei, 11 juni 2020
  • Groepsgrootte: maximaal 16 deelnemers
  • NGB-leden krijgen voorrang bij toelating

Deze opleiding wordt aangeboden door NGB, CPO en Dialogue.

Bezoek de website voor meer informatie of neem contact op met Franca Brugman, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / 024 -361 24 09). Inschrijven kan eveneens via de website.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

CPO

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

CPO
Postbus 10520
6500 MB Nijmegen

T. 024 – 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl
I. www.cpo.nl

Bekijk ons cursusaanbod