Solliciteer nu: SummerCourt. Het kan nog tot en met 25 maart

Stel je voor: het is een zonnige week in juli. Deze week begint goed met een warm welkom bij de rechtbank. Jij gaat namelijk samen met andere rechtenstudenten ervaren hoe het is om rechter en officier van justitie te zijn! Je wordt tijdelijk beëdigd en bent een week lang toga-drager. Deze week duik je in juridische cases, je houdt je requisitoir in de rechtszaal en schrijft een vonnis. Een unieke ervaring waarbij het natuurlijk niet ontbreekt aan de nodige dosis plezier. Zit jij in het laatste jaar van je bachelor of master Rechten en wil je weten hoe we werken bij de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie? Dan is SummerCourt écht iets voor jou!

Delen:

De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie openen deze zomer opnieuw hun deuren. SummerCourt is hét jaarlijks evenement waarin de Rechtspraak, het Openbaar Ministerie en SSR maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke organisatie.

Wanneer: van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli 2024
Waar: In één van de drie regio’s van jouw voorkeur. Bij je sollicitatie kun je aangeven welke locaties jouw voorkeur heeft.
Voor wie: Universitaire studenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase. Of je nu gespecialiseerd/geïnteresseerd ben in strafrecht, civiel recht, bestuursrecht, fiscaal recht of personen- en familierecht, iedereen is welkom!

Solliciteer nu

Iets voor jou? Wil jij ook één van de 82 gewilde plekken in het team van SummerCourt 2024 bemachtigen? Grijp dan nu je kans! Solliciteren is mogelijk van maandag 26 februari tot en met maandag 25 maart 2024.

De selectiegesprekken vinden plaats in de weken van 15 april tot en met 24 april 2024. Ben je definitief geselecteerd, dan word je op 18 juni 2024 verwacht bij de landelijke aftrap, genaamd SpringCourt, in Utrecht.

Ben jij erbij? Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature tot en met 25 maart 2024.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven