Stijn Theunissen (Clifford Chance): het voelt goed om aan de techsector bij te dragen

Vraag je je ook wel eens af hoe het is om als jurist in de techpraktijk aan de slag te gaan? Stijn Theunissen deed het. In april 2022 startte hij bij het Tech//Digital-team van Clifford Chance, en heeft inmiddels al aan verschillende projecten gewerkt.

Delen:

“Clifford Chance was de perfecte match voor mij gezien mijn achtergrond in het Intellectueel Eigendomsrecht”, vertelt Stijn. “Ik heb IE- en Technologierecht gestudeerd in Utrecht en had een eigen bedrijf gericht op IE en contractrecht. De techpraktijk in Amsterdam en wereldwijd is dynamisch, breed en enorm groeiend, waardoor het een boeiende werkomgeving is. De techsector is een belangrijk focuspunt van kantoor en het voelt goed om daar met ons team aan bij te dragen.”

Stijn voelde zich aangetrokken tot Clifford Chance vanwege de mensen die hij daar kende en die hij ontmoette tijdens wervingsevenementen en informele koffies. “Ik hou van de cultuur bij Clifford Chance Amsterdam. Heel ontspannen en open. Meer dan bij enig ander advocatenkantoor dat ik heb mogen ervaren.” Sinds zijn start in april 2022, heeft Stijn in het Tech//Digital-team aan verschillende dingen gewerkt. “Ik heb dataprivacy-beoordelingen gecoördineerd met andere Clifford Chance-kantoren over de hele wereld, de bedrijfspraktijk geassisteerd bij fusies en overnames en ben dieper ingegaan op IP-onderwerpen die mij persoonlijk interesseren en ik heb hier ook over geschreven. Vanaf het moment dat ik bij Clifford Chance kwam werken, heb ik veel kennis opgedaan over ons werk en soft skills opgedaan die erg nuttig blijken te zijn.”

De techpraktijk ook iets voor jou?

Lijkt die techpraktijk ook jou wel wat? Kijk dan eens naar de Tech Traineeship bij Clifford Chance. Dit programma wordt gevormd door de mensen die in het techteam werken en ontworpen om jou een goed inzicht te geven in het werken bij Clifford Chance. Je kunt je aanmelden tot 1 november 2022.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven