Student Bas van der Werf schiet startende ondernemers te hulp

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Bas van der Werf is initiatiefnemer van HalloLex. Op tilburg.com vertelt hij hoe hij hiermee startende ondernemers en zzp’ers helpt. Door op een laagdrempelige wijze juridische hulp aan te bieden wil hij de ‘juridische gezondheid’ verbeteren.

“Het grootste deel van het bedrijfsleven in Nederland bestaat uit zelfstandigen die vanwege de relatief hoge kosten vaak geen gebruik maken van juridische dienstverleners”, zo wordt er op de site uitgelegd. “Via HalloLex krijgen zij toegang tot pakketten met allerlei juridische documenten. Bijvoorbeeld algemene voorwaarden, privacyverklaringen en disclaimers, die ze tegen lage tarieven (al vanaf €19) kunnen bestellen. Hiervoor is HalloLex een samenwerking aangegaan met partner VDT Advocaten.” Lees verder

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top