Studenten adviseren de Rechtspraak

Als het aan de rechtenstudenten van nu ligt, kan de Rechtspraak haar taak als geschilbeslechter het wel beter doen dan ze nu doet, zo maken we op uit de LinkedIn-post van Bert Marseille, professor aan de Universiteit van Groningen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De grootste verbazing (en teleurstelling) van studenten over de prestaties van de Rechtspraak als geschilbeslechtende instantie is volgens hem “het antagonisme tussen het Haagse management en de werkvloer.” In zijn post voegt Marseille een publicatie bij met adviezen die “de studenten hebben om dat probleem op te lossen”. Kijk hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top