Studenten maken kennis met BarentsKrans

Delen:

Op woensdag 18 september 2019 kwamen studenten vanuit het hele land naar Den Haag voor de ‘BarentsTheeKrans’. Onder het genot van a- etagères vol – hapjes en diverse smaken thee maakten zij kennis met het kantoor en de mensen die er werken.

De studenten kwamen tijdens de high tea alles te weten over de mogelijkheden bij BarentsKrans en ze konden al hun vragen stellen. Zo kregen de studenten een kijkje in de keuken van de Haagse advocatuur, ontdekten zij welke expertises het kantoor heeft en wat de voordelen zijn van een sectiewissel. De studenten zijn vervolgens meegenomen voor een rondleiding door het monumentale pand, zodat zij konden proeven van de dagelijkse sfeer op het kantoor.

Aan tafel konden zij vervolgens kennismaken met kandidaat-notarissen, advocaat-stagiaires en student-stagiaires. Wat zijn de voordelen van werken in een compact team en hoe is het om een kantoor brede studentstage te lopen? Samen met de recruiter gaven de kantoorgenoten op alle vragen antwoord.

Wil je ook kennismaken met het kantoor van BarentsKrans ? Geef je dan op voor een van hun evenementen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven