Summa cum laude voor Rotterdamse Nikki Speklé

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto Erasmus University Rotterdam)

Nikki Speklé is als eerste student aan de Erasmus School of Law summa cum laude geslaagd met een gemiddeld cijfer van een 9.3 voor de nieuwe masteropleiding Legal Theory & Socio-Legal Studies. “Een unicum”, noemt de universiteit haar prestatie.

Speklé kreeg een 9.5 voor haar masterscriptie ‘Enfranchising all affected interests: The case for a world federation’ en verdediging, zo lezen we op de website van de universiteit. “Het is haar tweede summa cum laude; ook bij haar master economie was zij hiermee afgestudeerd.” Om summa cum laude te kunnen slagen moet een student minimaal een zeven behalen voor tentamens en moet het gemiddelde eindcijfer minimaal een negen zijn.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top