Symposium ‘Duties & Responsibilities van de Nomination Committee’

Geïnteresseerd in ontwikkelingen rondom intern toezicht en meer specifiek op het gebied van successie planning, talent reviews, diversiteit en inclusie? Je kunt je nog tot en met 8 mei inschrijven voor het symposium 'Duties & Responsibilities van de Nomination Committee'.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op het gebied van governance is er de afgelopen jaren veel veranderd binnen de Supervisory Boards. Thema’s zoals successieplanning, talent reviews, diversiteit en inclusie worden steeds belangrijker en leggen meer nadruk op de rol van de Nomination Committee. De vraag is of de huidige taken en verantwoordelijkheden van de Commissie voldoende zijn om deze thema’s succesvol aan te pakken. Reikt het mandaat wel ver genoeg? Heeft de Nomination Committee wel genoeg instrumenten om betekenisvolle verandering teweeg te brengen? Mede op basis van de resultaten uit het empirisch onderzoek uitgevoerd door ICFG in samenwerking met Spencer Stuart, zullen tijdens het symposium ‘Duties & Responsibilities van de Nomination Committee’ sprekers uit de praktijk en wetenschap stilstaan bij deze en andere belangwekkende vragen.

Deelname aan het symposium ‘Duties & Responsibilities van de Nomination Committee’ is gratis. Het vindt plaats in Rotterdam. Inschrijven kan tot en met 8 mei 2022. Kijk hier voor meer informatie.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top