That’s the Xmas spirit

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto www.EUR.nl)

Een kerstboom moet een boodschap overbrengen, moeten ze gedacht hebben in Rotterdam. En dus plaatsten studievereniging In Duplo, samen met Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam, Criminologie In Actie en Christiaanse-Taxateur een vijf meter hoge kerstboom in de hal van Sanders Building.

De website van de EUR legt uit: “In Duplo is de verbindende factor tussen de twee faculteiten en Rotterdam School of Management. Zij huisvest twee dubbelprogramma’s, te weten de dubbele bachelor en master in Economie en Recht en de double degree in Recht en Bedrijfskunde. De faculteiten werken intensief samen om zo de studenten van de dubbelprogramma’s het beste uit zichzelf te laten halen. Het ontsteken van de kerstboom laat de verbintenis tussen de drie faculteiten en In Duplo mooi zien.”

De kerstboom is ontstoken door de decanen Suzan Stoter (Erasmus School of Law) en Philip Hans Franses (Erasmus School of Economics).

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top