Tijdschrift over straffen en maatregelen

Ken je 'Sancties', een tijdschrift over straffen en maatregelen? De artikelen die in Sancties verschijnen zijn voor studenten van de meeste universiteiten toegankelijk als onderdeel van collectieve abonnementen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Via het online tijdschrift krijg je reflectie op de praktijk van oplegging en tenuitvoerlegging van sancties. De nadruk ligt op strafrechtelijke sancties en meer in het bijzonder de vrijheidsbenemende. Eens per jaar verschijnt er een ‘kroniek’ met speciale aandacht voor het penitentiaire recht. Daarin vind je bijvoorbeeld jurisprudentie en literatuur op het terrein van strafrechtelijke sancties en annotaties. Geïnteresseerd? Ga naar www.legalintelligence.com of www.navigator.nl.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top