Partnerbijdrage van

TML Academy: opleiding en training rondom legal tech

Het CPO en Dialogue hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw initiatief: de Tech Meets Law Academy (TML Academy). De TML Academy organiseert inhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen rondom legal technology. De website van de TML Academy is nu live.

Delen:

De TML Academy helpt juristen met de digitale transformatie en draagt bij aan de vaardigheden die nodig zijn om ethiek, inhoudelijke deskundigheid en nieuwe tools, technieken en regelgeving goed te kunnen toepassen in de juridische praktijk.

Het onderwijsaanbod beweegt mee met de behoeften, ontwikkelingen en trends in legal technology. Zo zorgt de TML Academy ervoor dat juristen altijd de meest innovatieve trainingen en cursussen kunnen volgen. Een deel van het huidige CPO aanbod op het gebied van Privacy- & Informatierecht valt voortaan onder de TML Academy.

Samen met Dialogue wil het CPO bijdragen aan de opleiding van en -kennisdeling tussen praktijkjuristen in een wereld die steeds digitaler wordt. Zo willen zij de uitdagingen rondom technologie en digitalisering omzetten in kansen voor de juridische wereld.

Meer weten? Bekijk de website van de TML Academy en schrijf u in voor e-mailings over het nieuwe aanbod.

Delen:

Scroll naar boven