Toename aantal masterstudenten rechtsgeleerdheid aan de UvA

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het totale aantal ingeschreven studenten aan de UvA is dit studiejaar met 4% gestegen, van 34.183 naar 35.511. De toename in het aantal nieuwe masterstudenten is vooral te danken aan de Faculteit der Tandheelkunde (ACTA) en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

De hoge instroom van masterstudenten bij Tandheelkunde en Rechtsgeleerdheid is opvallend: de gemiddelde instroom van masterstudenten laat een toename van 2% zien, maar de toename van het aantal nieuwe masterstudenten bij de Faculteit der Tandheelkunde (ACTA) is 36% (van 61 naar 83) en die van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid 245 (van 681 naar 844).

Lees het volledige verslag.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top