Toetreding twee vennoten bij Van Mens & Wisselink N.V.

Delen:

Justin Franssen en Mohamed Bouallouch zijn per 1 januari 2009 als vennoot toegetreden tot Van Mens & Wisselink N.V. Beide advocaten zijn al sinds lange tijd aan VMW verbonden.

Justin FranssenJustin Franssen is als advocaat gespecialiseerd in gaming law. In 2000 stapte hij een aantal kantoren binnen met een business plan gericht op de gaming industry. Interesse was er voldoende, maar een niche gaming praktijk paste niet in het traditionele plaatje. Bij VMW kreeg Justin vrij baan en inmiddels staat de gaming praktijk van Justin internationaal op de kaart.

“Natuurlijk ben ik blij om vennoot te worden. Het is een vorm van erkenning. Maar waar het echt om gaat, is het vertrouwen dat ik relatief snel kreeg om een nieuwe nichepraktijk te ontwikkelen. Het stimuleren van ondernemerschap is typisch voor VMW”, aldus Franssen.

Mohamed BouallouchOok Mohamed Bouallouch is per 1 januari 2009 als vennoot toegetreden tot VMW. Mohamed is sinds 2000 werkzaam in de algemene fiscale praktijk en adviseert op het gebied van de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en overdrachtsbelasting, zowel ten behoeve van de nationale als de internationale praktijk. Hij adviseert ondernemingen onder meer bij (grensoverschrijdende) reorganisaties, management buy outs, vastgoed ontwikkelingsprojecten en fusies en overnames. Daarnaast staat Mohamed regelmatig belastingplichtigen bij in fiscale procedures.

“Ik vind VMW een prachtig kantoor waar ik al jaren met veel plezier werk. Dat ik vennoot ben geworden is voor mij een logische stap”, aldus Bouallouch.

Prof. Jean Paul van Marissing, bestuursvoorzitter van Van Mens & Wisselink N.V., benadrukt dat Justin en Mohamed precies weten wat cliënten van VMW verwachten.”Als je eigen talenten kunt coachen naar aandeelhouderschap, weet je wat je aan elkaar hebt. Ook VMW cliënten profiteren daarvan. Eigen kweek blijft toch het mooiste”.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven