Universiteit Utrecht wint de HeelUtrechtU Award met de plastic walvis

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Fotograaf: Tonie Broekhuijsen

De plastic walvis zal je niet ontgaan zijn. Deze ontging HeelUtrechtU ook niet, want het project Skyscraper werd gekozen als het meest creatieve en inspirerende duurzame initiatief in de stad Utrecht en ontving hiermee de HeelUtrechtU Award.

Het project Skyscraper is een initiatief van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Programmanager Maatschappelijke Impact Rebecca van Musscher mocht de prijs in ontvangst nemen. Ze noemde Skyscraper “een voorbeeld voor anderen en een initiatief dat laat zien hoe je op een creatieve manier kunt bijdragen aan het behalen van de Global Goals, de duurzame ontwikkelingsdoelen die opgesteld zijn om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.”

Lees meer hierover  op de website van de universiteit, en lees ook het Mr.-interview met Marleen van Rijswick over dit project.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top