Update uw kennis. Volg een juridische opleiding!

Delen:

euroforum logoOm uw dagelijkse werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de laatste trends en actualiteiten op het juridisch gebied. Euroforum heeft een divers aanbod van cursussen, opleidingen en congressen o.a. op het gebied van privacy management, cybersecurity, bedrijfsjurisme, commerciële contracten, unitary patent en de wet bescherming persoonsgegevens. Voor juristen werkzaam binnen de overheid, zorg- of milieusector biedt Euroforum speciale, verdiepende opleidingen aan.

Ons opleidingsaanbod bestaat o.a. uit de volgende opleidingen:

Verkorte opleiding voor de Bedrijfsjurist

Bent u van alle bedrijfsjuridische markten thuis? De rol van de bedrijfsjurist is de afgelopen jaren namelijk ingrijpend veranderd. Waar de bedrijfsjurist voorheen met name praktisch juridisch advies gaf, is de huidige bedrijfsjurist meer een businesspartner: iemand met een proactieve instelling en commercieel inzicht. Tijdens deze opleiding doet u de benodigde kennis op en ontwikkelt u advies- en onderhandelingsvaardigheden. Kortom, deze opleiding is uitermate geschikt voor de bedrijfsjurist die tevens business partner wil zijn!
www.euroforum.nl/bedrijfsjurist

Cursus Wet bescherming persoonsgegevens

Deze cursus geeft u praktijkgerichte uitleg over de werking van de Wet bescherming persoonsgegevens. U leert stap voor stap hoe u vanuit de Wbp dient om te gaan met privacyvraagstukken, hoe u kennis deelt en informatie uitwisselt zonder hierbij inbreuk te maken op de privacy. Daarnaast krijgt u inzicht in de wijze van handhaving, de rol en bevoegdheden van het CBP. Bent u geïnteresseerd in de Europese Privacyverordening? Volg dan de masterclass!
www.euroforum.nl/wbp

Praktijkcursus Cybersecurity voor juristen

Om onderbouwd juridisch advies te geven binnen uw organisatie kunt u niet zonder de basiskennis rondom cybercrime en cybersecurity. U moet immers weten welke (juridische) risico’s de organisatie loopt, hoe u zich hier tegen kunt beschermen en wat de gevolgen van een inbraak of een beveiligingsincident zijn. Deze cursus brengt de mogelijkheden van cybercrime samen met de juridische grondslagen en consequenties. Zorg dat u weet hoe u moet handelen wanneer uw organisatie wordt gehackt.
www.euroforum.nl/cybersecurity

Cursus Privacy management in de praktijk

Is uw organisatie compliant aan privacy wet- en regelgeving? Deze vraag is belangrijk voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Om compliant te blijven is goed privacy management noodzakelijk. Met deze cursus zet u de eerste stappen op het gebied van accountable privacymanagement zoals dat straks wordt vereist door de Europese Privacy Verordening. Daarnaast leert u privacy risico’s signaleren, datalekken voorkomen, incidenten managen en boeterisico’s te verminderen.
www.euroforum.nl/privacy

Cursus Commerciële Contracten

U ziet dagelijks contracten in uw praktijk; u onderhandelt hierover en stelt ze op. Contracten voorkomen onacceptabele risico’s, ongewilde aansprakelijkheden en onnodige schade. Een contract is namelijk geen standaardovereenkomst, maar een maatproduct. Tijdens deze cursus staat het deskundig en effectief opstellen van commerciële contracten centraal. Er is aandacht voor het gehele traject, van de onderhandelingsfase tot aan het deskundig opstellen van het contract.
www.euroforum.nl/commercielecontracten

Unitary Patent Package

For you as patent expert, the new unitary patent package will have deep impact on your patents in Europe. This new patent system will be up and running in 2016, so you’ll be smart to take decisions and measures now. Extra: Prepare yourself for the conference with a free online introduction UPP seminar with 5 modules!
www.unitarypatentpackage.com

Wilt u zich liever verdiepen in een ander onderwerp? Dat kan! Euroforum biedt namelijk ook de volgende juridische cursussen aan:

  • Cursus Waterwetgeving – totaaloverzicht van waterrecht en waterbeheer
  • Opleiding Omgevingsrecht – inzicht in het gehele stelsel van het omgevingsrecht
  • Opleiding Milieurecht – doorkijk naar de nieuwe Omgevingswet en inzicht in de Wabo
  • Cursus Wet- en regelgeving in het sociaal domein – adviseer beleid dat juridisch uitvoerbaar is
  • Verkorte opleiding voor de jurist in de zorg – krijg volledig inzicht in het gezondheidsrecht
  • Cursus Wet bescherming persoonsgegevens & andere privacywetgeving binnen de (semi-)overheid – leer privacy gerelateerde vraagstukken doorgronden en onderbouwd advies geven
  • Cursus Wet- en regelgeving in openbare orde en veiligheid – overzicht van de belangrijkste wetswijzigingen
  • Basiscursus Omgevingsrecht – leer uw weg vinden in het doolhof van het omgevingsrecht
  • Cursus Wetgeving & security – alle kennis over een veilige organisatie

Wilt u meer informatie over een van onze opleidingen?

Bekijk het complete opleidingsoverzicht

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven