UvA op 20ste plek in Europe Teaching Rankings 2019

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De Universiteit van Amsterdam (UvA) is op de twintigste plek van de Europe Teaching Rankings 2019 terechtgekomen. Deze ranking beoordeelt Europese universiteiten op het terrein van onderwijs.

In totaal deden dit jaar vijf Nederlandse universiteiten mee aan de ranking, zo lezen we op de website van de UvA. Vier hiervan staan in de top 30. Het Verenigd Koninkrijk is zeer sterk vertegenwoordigd in de ranglijst: maar liefst 17 Britse universiteiten staan in de top 20. Nummer één van Europa is de University of Oxford. In totaal rangschikte THE dit jaar 258 Europese universiteiten uit 18 verschillende landen.

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top