Van Benthem & Keulen lanceert nieuwe versie VBK Transitie App

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
191028_transitie-app_mockup-slider

Per 1 januari 2020 veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Daarom heeft Van Benthem & Keulen een nieuwe versie van de VBK Transitie App gelanceerd die klaar is voor de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).

Als gevolg van de WAB verandert de berekening van de transitievergoeding. Per 1 januari 2020 heeft een werknemer vanaf de eerste dag van zijn/haar arbeidsovereenkomst recht op een transitievergoeding bij ontslag. Deze wijziging heeft consequenties voor de berekening van de transitievergoeding.

Met de nieuwe versie van de VBK Transitie App kan de nieuwe transitievergoeding, zoals geldt per 1 januari 2020, snel en eenvoudig berekend worden. Ook de huidige berekening van de transitievergoeding blijft beschikbaar voor bijvoorbeeld het ‘overgangsrecht’.

De app is kosteloos te downloaden in de appstore en de google play store.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top