‘Veel indrukken, veel gelopen, weinig geslapen’

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Van 14 t/m 25 juli vond het Global Summer Students’ Programme plaats bij het hoofdkantoor van Linklaters in Londen. Er was een inhoudelijke focus, over het sluiten van een deal en wat hier allemaal bij komt kijken, en over het werken op met Londense advocaten, maar een brok ontspanning ontbrak ook zeker niet.

“We kregen verschillende lessen van de University of Law op het gebied van Banking, Corporate (Mergers en Acquisitions) en Mededingingsrecht”, vertellen Jennifer Lustig (Legal Intern DR) en Deniz Bussing (Legal Intern CM) op Facebook. “Ook kregen we een les personal branding. Daarnaast kwamen een aantal trainees en associates vertellen over hun ervaringen bij Linklaters.” Lees verder.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top