Verder specialiseren met succesvolle leergangen

Delen:

VU LawBent u advocaat, bedrijfsjurist of overheidsjurist en op zoek naar specialistische kennis voor een succesvolle advies- en procespraktijk? Dan biedt ons nieuwe leergangenseizoen u volop keuze om de diepte in te gaan op verschillende rechtsgebieden. In september starten de leergangen: Pensioenrecht, Fiscaal Pensioenrecht, Aanbestedingsrecht voor juristen en Aanbestedingsrecht voor inkopers. De nieuwe leergang Vermogen bij scheiding start op 3 november en geeft een familierechtadvocaat en mediator verdiepende kennis Bekijk hier het overzicht met leergangen en schrijf u in.

Nieuwe leergang Vermogen bij scheiding geeft ook inzicht bij scheiding van samenwonenden.

Op 3 november start de nieuwe leergang Vermogen bij scheiding onder leiding van:

  • mr. Bart Breederveld, advocaat gespecialiseerd in het huwelijksvermogensrecht, docent goederen- , insolventie- en familievermogensrecht aan de Vrije Universiteit;
  • prof. mr. Wendy Schrama, bijzonder hoogleraar personen-, familie- en jeugdrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en universitair hoofddocent aan de VU

Voor wie is de leergang?

Advocaten, notarissen en mediators die werkzaam zijn op het terrein van het scheidingsrecht voor zowel gehuwden als ongehuwden en die inzicht willen hebben in en gebruik willen maken van het complete vermogensrechtelijke instrumentarium bij scheiding.

Meer informatie en inschrijven

Leergangen najaar 2015

U kunt op de site van de desbetreffende leergang een brochure downloaden en u inschrijven.

Chris Jansen

Prof. mr. Chris Jansen (coördinator leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers en leergang Aanbestedingsrecht voor juristen)

Erik Lutjens

Prof. dr. Erik Lutjens (coördinator leergang Pensioenrecht en leergang Fiscaal Pensioenrecht)

Voor de zomervakantie uw opleidingspunten op zak? Dat kan bij ons, want al onze cursussen gaan door.

Schrijf u snel in

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven