Versterking arbeidsrechtpraktijk DLA Piper

Delen:

DLA Piper advocaten, notarissen en belastingadviseurs breidt zijn praktijkgroep arbeidsrecht uit met de toetreding van Dirk Jan Rutgers als partner tot het kantoor. Deze praktijkgroep wordt significant versterkt doordat Rutgers zijn twee medewerkers Marijtje Kuijken en Tijmen Noordoven meeneemt naar DLA Piper. Bovendien betekent de komst van Rutgers een aanwinst vanwege zijn kennis van het gezondheidsrecht en de mogelijkheden die dit biedt voor de cliënten van DLA Piper.

Dirk Jan Rutgers - DLA PiperDirk Jan Rutgers studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden. Hij heeft een diepgaande kennis en brede ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en advies bij grote reorganisaties. Tevens is Rutgers gespecialiseerd in het gezondheidsrecht. Deze specialisatie betekent een aanvulling op de arbeidsrechtpraktijk, die vervolgens verder uitgebouwd zal worden. In zijn werkzaamheden zal de focus komen te liggen op het adviseren van cliënten bij complexe arbeidsgeschillen en bij zaken die op het snijvlak liggen van gezondheidsrecht en arbeidsrecht. Voorts zal hij leiding gaan geven aan de gezondheidszorggroep van DLA Piper. Dirk Jan Rutgers is 15 jaar werkzaam in de advocatuur. Voor zijn overstap naar DLA Piper werkte hij acht jaar bij Kennedy Van der Laan. Hij neemt zijn twee medewerkers Marijtje Kuijken en Tijmen Noordoven mee naar DLA Piper.

Marnix Holtzer, voorzitter van de praktijkgroep Arbeidsrecht bij DLA Piper in Nederland: “Dirk Jan Rutgers heeft een indrukwekkende kennis en ervaring op het gebied van arbeids- en gezondheidsrecht, dit biedt direct een toegevoegde waarde voor onze cliënten. We zijn zeer verheugd dat hij zich samen met twee medewerkers bij ons kantoor voegt. Wij zien dit als een grote aanwinst voor onze praktijkgroep.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven