Partnerbijdrage van

Voorkom suboptimaal feitenonderzoek: stel de juiste onderzoeksvragen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voor het beslechten van een juridisch geschil met grote belangen is goed feitenonderzoek essentieel. Het onderzoek valt en staat met objectieve, juiste, complete en feitelijke waarheidsvinding. Het is aan de onderzoeker hierin onafhankelijk te zijn en uitsluitend te rapporteren over relevante feiten. Objectieve en verifieerbare onderzoeksvragen leggen hiervoor de basis. Een goed begin leidt tot een feitelijk eindrapport. Dat vraagt om een duidelijk plan van aanpak met en onderzoeksdoelstelling en objectiveerbare en verifieerbare onderzoeksvragen bij de start. Lees hoe goed feitenonderzoek in elkaar steekt en de onderzoek experts bij Grant Thornton dit aanpakken.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ‘s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top